Обратно към Лектори

Цветанка Фратева

Greenpoint Logistics

Цветанка Фратева се впуска в приключението „Електрическа зелена градска логистика“ през 2020 г. като съдружник и изпълнителен директор на първата в България логистика с флот от изцяло електрически бусове. Защото искрено вярва, че транспортът, без който не може да извърши доставки нито един бизнес, е възможно да бъде полезен за околната среда и здравето ни.

Замърсяването в големите индустриални метрополии е под прицела на бизнес модела на Greenpoint Logistics, който иска да покаже, че може да се транспортира с нула вредни емисии, и то точно където е най-нужно – в сърцето на задъхващия се град! И доказвайки, че това е толкова лесно постижимо, когато бизнесът се обедини зад една зелена идея и използва всяко смело начинание!

Партньорствата на Greenpoint Logistics с големи имена в света на спедицията и транспорта – само за 8 месеца след старта – доказват, че не конкуренцията, а обединението прави всяка глътка въздух по-чиста.

С висше икономическо образование от УНСС и практически опит в продължение на повече от 25 години, придобит в управлението на търговската логистика и административните процеси на няколко международни фирми от световна величина, Цветанка Фратева се стреми да обогати познанието и разбирането си от какво се нуждае клиентът, как да му предложи услугата, която търси, и дори такава, за която не се е сетил.