Обратно към Лектори

Тодор Кънчев

ФТС България

Тодор Кънчев е продуктов мениджър във ФТС България и отговаря за развитието на Microsoft Dynamics 365 Business Central – решение на Майкрософт за малки и средни предприятия. В компанията е от началото на 2007 г., като преди това има опит във внедряването на български софтуерни продукти.

От стартирането си във ФТС започва работа и по внедряване на Navitrans – продукт за транспортни и спедиторски фирми. След близо 15 години работа в тази сфера най-голямо удоволствие и предизвикателство за него представлява изучаването на нововъведенията и тенденциите в продуктите на пазара, заедно с добавената стойност, която могат да допринесат за компаниите, с които работи.
Тодор Кънчев завършва висшето си образование като магистър в Икономическия университет във Варна. В професионалната си кариера натрупва знания в областта на проджект мениджмънта, има опит с внедрявания в компании от различни точки на света. Притежава сертификат PRINCE2 за управление на проекти, сертифициран е като специалист за работа с Microsoft Dynamics 365 Business Central.