Обратно към Лектори

Румен Иванов

DHL Express България

Румен Иванов, магистър по „Индустриален мениджмънт и маркетинг” от Техническия университет в София, започва кариерата си в компанията веднага след завършване на висшето си образование през 1997 г. Първоначално е назначен като отговорник „Попълване на митнически документи“. През годините последователно е заемал позициите митнически агент, ръководител отдел „Митница“ и директор „Летателни операции и митница“. От 2013 г. до края на 2015 г. Румен Иванов e директор „Оперативна мрежа за България“, след което поема поста изпълнителен директор на Ди Ейч Ел Експрес България.

С лидерското си мислене Румен Иванов обединява богатото ноу-хау на DHL, основаващо се на данни, анализи и иновации, с експертизата и енергията на своя екип, формирайки бъдещия облик на логистиката.

Мениджърът е от онези открити личности, които общуват с усмивка, ценят хората и владеят силата на позитивното мислене. Отличен познавач на веригата за доставки, той знае как компаниите могат да стъпят на нови пазари с помощта на глобален доставчик на логистични услуги, как се извършват спешни доставки в условия на риск и кризи и как връзките между хората могат да останат живи и в най-трудни времена.