21.9.2022

Двойна полза за посетителите на Логистичната Бизнес Конференция

Логистиците в България са в очакване на едно от най-запомнящите се събития през годината - само 20 дни ни делят от Логистичната Бизнес Конференция.

Казват, че времето е пари. Не губите повече време, а се запишете и заповядайте на едно събитие, което дълго ще се помни в логистичния свят. Темата, която сме избрали, е „Веригата на доставки: Смелите решения“.

Тази година Логистичната Бизнес Конференция е юбилейна – 10-та поред и ние сме ви подготвили много интересни теми, лектори, дискусии и гости. На 11 октомври (вторник) в София Ивент Център ще се съберат най-добрите. От тях може да научите много важни неща за вашия бизнес.

Поканили сме хора с опит. Поканили сме професионалисти с висок ценз и широки познания за да споделят с вас своите смели решения в новата действителност. Именно на това събитие ще намерите ключа към пренареждането във веригите на доставки.

За посетителите ползата ще е двойна, защото по време на конференцията ще има обособена експо зона на водещи компании, свързани с логистичния бранш. На 11 октомври, на щандове пред конферентната зала, български и чуждестранни фирми ще представят най-новите си интересни продукти и услуги, като някои от тях ще имате възможност да ги тествате.

Логистичните специалисти DB Schenker и ТНТ България/FedEx ще ви представят новите си услуги. Най-новите телематични предложения може да ви бъдат показани от специалистите на FROTCOM България. С възможностите за зелена логистика ще може да се запознаете на щандовете на VOLVO и Грийн Пойнт. Интересни решения за склада и офиса ще откриете в зоните на Konica Minolta, Ивко Индъстри, Хьорман България, Баркод Системи България и BEPCO. В света на софтуера ще ви заведат Логисофт, ФТС България, ScaleFocus и Интелигентни Системи. В експо зоната може да видите и други интересни фирми, като Логистичния парк East Ring, застрахователната агенция Lutz Assekuranz и транспортната борса TIMOCOM.

Сега е моментът да се запишете. Направете го ТУК и СЕГА.

Златен спонсор на Логистичната Бизнес Конференция е водещата логистична компания ДИСКОРДИА, която тази година отбелязва 30 години от основаването си.

Генерален спонсор на форума е FROTCOM, специалистът по интелигентни телематични решения.

Зелен спонсор на събитието е един от най-големите производители на камиони VOLVO TRUCKS.

Специален партньор на форума е SAP – с глобална мрежа от клиенти, партньори, консултанти и идейни лидери.

Наградите за юбилейната конференция са осигурени от ДСВ Роуд (подразделение на DSV A/S в България) и А.Т.Г. ЛАЙФСТАИЛ, официален оторизиран представител за България на световноизвестната марка за куфари и чанти SAMSONITE.