12.9.2022

3 дни до края на регистрацията с 15% отстъпка за Логистичната Бизнес Конференция

Започна обратното броене до старта на логистичното събитие на годината на 11 октомври в София Ивент Център.

Можете веднага да отидете на Регистрация и да запазите своето място в залата, защото на 15 септември изтича срокът на отстъпката от таксата за участие.

Убедени сме, че няма да изпуснете престижната бизнес среща, защото сме събрали силен отбор лектори и защото неслучайно избрахме темата: „Веригата на доставки: СМЕЛИТЕ РЕШЕНИЯ“. Във времена на резки промени, неочаквани ситуации и икономически предизвикателства са необходими смели и нестандартни идеи и решения. А за да ги вземе, човек трябва да познава добрите практики и да получи вътрешен подтик.

На 11 октомври ще получите и двете. В София Ивент Център ви очакват смели хора, успешни мениджъри, иновативни решения. Запознайте се с тях, научете как се откриват нови пътища и се градят нови партньорства, когато се променят индустрии и вериги на доставки, задайте им въпросите, които ви вълнуват. И си тръгнете с онзи подтик, който се ражда от докосването до енергията на новото познание.

А можете да си тръгнете и с една от чудесните награди.

Не изпускайте възможността, която ви предоставяме: за 1 ден да научите много, да видите в експо зоната иновативни продукти и решения, да осъществите десетки нови контакти, да изживеете положителни емоции и да направите вдъхновени разговори на чашка кафе.

Златен спонсор на Логистичната Бизнес Конференция е водещата логистична компания ДИСКОРДИА, която тази година отбелязва 30 години от основаването си.

Генерален спонсор на форума е FROTCOM, специалистът по интелигентни телематични решения.

Зелен спонсор на събитието е един от най-големите производители на камиони VOLVO TRUCKS.

Специален партньор на форума е SAP – с глобална мрежа от клиенти, партньори, консултанти и идейни лидери.

Наградите за юбилейната конференция са осигурени от ДСВ Роуд (подразделение на DSV A/S в България) и А.Т.Г. ЛАЙФСТАИЛ, официален оторизиран представител за България на световноизвестната марка за куфари и чанти SAMSONITE.