7.9.2022

​​​​​​​10 години – 10 смели решения

Това означават тези 10 години. Смелите решения ни препращат към темата на тазгодишната конференция Веригите на доставки: Смелите решения.

Защо точно смели решения?

Защото днешните времена са на бързи и неочаквани промени, несигурност, икономически и политически предизвикателства и на фирмите и техните мениджъри се налага да взимат бързи и смели решения, за да отговорят по най-адекватен начин на условията около нас.

И защо точно 10 смели решения?

Защото сме поканили 10 доказали се успешни мениджъри от транспортно-логистичния бранш, които да споделят с нас и вас какви решения са взимали, на какво са разчитали, какво им е коствало, така че да водят фирмите и хората си по пътя на успешното развитие и разширение. Както в по-спокойни води, така и в по-бурно море.

Стартираме на 7 септември от 16 часа с Николай Божилов

Николай Божилов е председател на Съвета на директорите на Юнимастърс. Той има над 30 години опит във внедряването на нови бизнес модели и модерни технологии за управление на бизнеса в транспорта и логистиката, а в бизнес средите е известен със своята страст към иновациите.

Следващите мениджъри, които вече са потвърдили участието си в проекта 10 години – 10 смели решения, са:

  • Янислав Тотев, DSV Road
  • Веселин Стоянов, Транспрес
  • Калоян Стефанов, DHL Logistics

Видеоинтервютата с тях ще излъчим още преди Логистичната Бизнес Конференция, която тази година ще бъде на 11 октомври в София Ивент Център.

За датите на интервютата следете на сайта ни www.logistika.bg или в съответните платформи, в които ще бъдат излъчвани интервютата:

Убедени сме, че смелостта е енергията на иновативните решения за бъдещето. С тези 10 специални интервюта ще ви изненадаме с откровеност, нови визии на смелите мениджъри и с високо ниво на експертност при вземане на решения във времена на предизвикателства.

Очакваме ви на живо!