18.8.2022

15% отстъпка при ранно записване за Логистичната Бизнес Конференция

Ако се запишете до 12.09.2022 г. за участие на Логистичното събитие на годината, ще получите 15% отстъпка от таксата за регистрация..

Тази година Логистичната Бизнес Конференция се провежда за 10-и пореден път. Юбилейното издание на конференцията ще се проведе на 11 октомври (вторник) в София Ивент Център.

Темата, която сме избрали, е „ВЕРИГИТЕ НА ДОСТАВКИ: СМЕЛИТЕ РЕШЕНИЯ“

Провокирани от събитията, които променят веригите на доставки и затрудняват планирането, изведохме акценти за панелите на конференцията. Мненията на поканените лектори ще бъдат от полза за Вашите бизнес решения. Сега повече от всякога е необходима смелост, адаптивност и стратегическо мислене.

Така регистрационната такса, която трябва да платите,
ще е само 119 евро без ДДС евро вместо 140, а тя включва:
участие в панелите, посещение на изложбената част на форума, кафе-паузи, работен обяд, участие в томобола за награди.

Ако запишете освен себе си и други колеги от фирмата, имате 10% допълнителна отстъпка за всеки следващ участник.

За включване като партньор на Логистичната Бизнес Конференция можете да се свържете с Илияна Балабанова на моб. 0888 220 261 или ѝ изпратете имейл.

Златен спонсор на събитието е водещата логистична компания ДИСКОРДИА, която тази година отбелязва 30 години от основаването си. Генерален спонсор е FROTCOM, специалистът по интелигентни телематични решения. Зелен спонсор на събитието е един от най-големите производители на камиони VOLVO TRUCKS. Наградите са осигурени от ДСВ Роуд (подразделение на DSV A/S в България) и А.Т.Г. ЛАЙФСТАИЛ, официален оторизиран представител за България на световноизвестната марка за куфари и чанти SAMSONITE.

Очакваме ви на 11 октомври в София Ивент Център, за да бъдем заедно част от Логистичното събитие на годината.