13.10.2022

10 години – 10 смели решения с Мирослава Александрова, Ист Ринг ЛП

Забележителната дама е първият ни участник в новия ни проект след провеждането на Логистичната Бизнес Конференция. Отбележете си датата, за да бъдете част от интересния разговор с нея – 20 октомври, 16 часа.

Новият проект на списание ЛОГИСТИКА включва 10 видеоинтервюта, излъчвани на живо в онлайн каналите на Българска Транспортна Преса във Facebook, LinkedIn и YouTube.

Проектът е посветен на 10-годишния юбилей на Логистичната Бизнес Конференция.

Мирослава Александрова, отговаряща за бизнес развитието на Ист Ринг ЛП ООД, ще е четвъртият ни събеседник в онлайн рубриката „10 години – 10 смели решения“.

Специалист по корпоративно планиране и развитие на нови проекти, Мирослава Александрова допринася изключително много за развитието и утвърждаването на логистичен парк Ист Ринг на пазара в България.

Как се променя фасилити мениджмънтът в последните години и какво е мястото на зелената енергия в бъдещите проекти на Ист Ринг? На тези и много други въпроси отговорите ще получим от Мирослава Александрова.

С нея ще разговаряме за динамичната еволюция на пазара на индустриални имоти у нас през последните 10 години, променените планове за експанзия на бизнесите и създаването на нови възможности за ръст.

Гледайте разговора с Мирослава Александрова на 20 октомври 2022 г. от 16 часа на живо по 5 различни онлайн канала на Българска Транспортна Преса: