4.10.2022

Теми за смелчаци на Логистичната Бизнес Конференция

Дойде най-хубавото време за нас, организаторите на Логистичната Бизнес Конференция – дните, в които програмата е подредена по часове и минути, лекторите трескаво доработват презентациите си, а ние с предстартово вълнение доработваме последните детайли, за да ви посрещнем на 11 октомври (вторник) в София Ивент Център.

Програмата е публикувана!

В нея има визия, риск, сътрудничество, електромобилност, дигитално ускорение, приключения, творчество, революция… И всичко това е посветено на Веригата на доставки, която продължава да изживява сериозни промени и търси как по-добре да улови всяка възможност на пазарната трансформация.

Постигнахме и своеобразен рекорд – в отбора на лекторите включихме 7 дами и дори ще има презентация, в която ще се говори за ролята на жените в транспортно-логистичния бранш.

А ако някой заподозре, че в заглавието на тази новина има приятелско предизвикателство, ще познае. Темата Веригата на доставки: Смелите решения предполага и присъствие на смелчаци в залата, нали? Само за миг си припомнете какво се случи във вашата фирма в последните три години. Стрес, динамика, скоростна промяна на ситуацията около вас и за вас, решителни ходове на вашите лидери. Не трябваше да спирате, трябваше да променяте в движение. Защото времето даде на транспорта и логистиката голям шанс и смелчаците го уловиха. А смелите увеличават своя потенциал, когато чуят как, накъде и с кого вървят другите от бранша. Елате и чуйте!

И като споменахме времето, да напомним, че текат последните дни за онлайн регистрацията за престижния форум.

Регистрирахте ли се? Чудесно! По традиция голяма част от хората ще дойдат на конференцията за втори, трети или четвърти път. Имаме и верни участници, които не пропускат събитието, защото им дава възможност не само да си запишат и използват най-важните изводи от чутото, но и за кратко време да се срещнат с много лидери от света на логистиката, с колеги, приятели и съмишленици. Те знаят, че ние, организаторите от Българска Транспортна Преса, осигуряваме творческа обстановка във и извън залата, където има богата експо зона. Тази година в почивките ще има още една изненада – специално ароматното кафе Spetema BIO от майсторски смесени сортове 100% био Арабика, предоставено от златния спонсор на събитието ДИСКОРДИА.

И да не забравим наградите – в тази 10-а юбилейна за нас година на финала на форума ще раздадем не 2, не 3, а 5 страхотни награди за хората от залата.

Златен спонсор на Логистичната Бизнес Конференция е водещата логистична компания ДИСКОРДИА, която тази година отбелязва 30 години от основаването си.

Генерален спонсор на форума е FROTCOM, специалистът по интелигентни телематични решения.

Зелен спонсор на събитието е един от най-големите производители на камиони VOLVO TRUCKS.

Специален партньор на форума е SAP – с глобална мрежа от клиенти, партньори, консултанти и идейни лидери.

Наградите за юбилейната конференция са осигурени от ДСВ Роуд (подразделение на DSV A/S в България) и А.Т.Г. ЛАЙФСТАИЛ, официален оторизиран представител за България на световноизвестната марка за куфари и чанти SAMSONITE.