30.9.2022

Актуални теми, интересни дискусии и полезни срещи с ароматно био кафе, предоставено от Discordia

10, 9, 8,… - дните до юбилейната 10-та Логистична Бизнес Конференция вече се броят на пръстите на ръцете.

Стрелките на часовника се въртят все по-бързо. Ако още не сте се регистрирали, побързайте – направете го СЕГА!

Елате на 11 октомври в София Ивент Център на Логистичното събитие на годината и се срещнете с едни от най-добрите в бранша. С тях ще отправите поглед към бъдещия свят на логистиката, ще се опитате да разсечете гордиевите възли във веригите на доставки и ще надникнете в иновативните технологии, с които ще работите в утрешния ви ден.

Подготвили сме ви страхотни изненади – много интересни теми, лектори с висок ценз и широки познания, демонстрации на иновативни решения и не на последно място – възможност за лични срещи на кафе с едни от големите специалисти в логистичния бранш.

А кафето определено е специално. Всички гости на събитието ще могат да се ободрят с изключително ароматното кафе Spetema BIO от майсторски смесени сортове 100% био Арабика, предоставено от златния спонсор на събитието DISCORDIA. Това не е случайно – DISCORDIA e зелена компания, която ръководи своя бизнес с грижа към природа и работи активно в посока намаляване на вредните емисии.

Сега е момента да се запишете. Направете го ТУК и СЕГА.

Ако запишете освен себе си и други колеги от фирмата, имате 10% допълнителна отстъпка за всеки следващ участник.

Златен спонсор на Логистичната Бизнес Конференция е водещата логистична компания ДИСКОРДИА, която тази година отбелязва 30 години от основаването си.

Генерален спонсор на форума е FROTCOM, специалистът по интелигентни телематични решения.

Зелен спонсор на събитието е един от най-големите производители на камиони VOLVO TRUCKS.„

Специален партньор на форума е SAP – с глобална мрежа от клиенти, партньори, консултанти и идейни лидери.

Наградите за юбилейната конференция са осигурени от ДСВ Роуд (подразделение на DSV A/S в България) и А.Т.Г. ЛАЙФСТАИЛ, официален оторизиран представител за България на световноизвестната марка за куфари и чанти SAMSONITE.