26.9.2022

25-има лектори на Логистичната Бизнес Конференция

Голямата динамика, която преживява Веригата на доставки, води до бърза трансформация не само в процесите, но и в комуникациите и мисленето на логистиците.

Остават само 2 седмици до Логистичното събитие на годината!

След стреса през 2020 г. Веригата на доставки се изправи като победител, през нея преминаха големи потоци пари и се заговори за нов тип сътрудничество между отделните й звена. Oh My: Supply Chains Have Become Sexy! – възкликна в края на 2021 г. един анализатор. И за да не смути аудиторията, обясни откъде идва нейният чар. Според него хората, които управляват и развиват Веригата на доставки, се чувстват развълнувани и щастливи от интересните задачи, които времето им е задало.

Да, големи вълнения преживява логистичният бранш, защото много изненадващи фактори се струпаха наведнъж – пандемия, война в Европа, прекъсвания на доставки по море и въздух, задържани контейнери в пристанищата, недостиг на стоки и превози, енергийна криза, липса на шофьори и складови работници. И всички – от производителя на стоката до крайния получател на пратки – вече знаят колко голяма е ролята на логистиката в живота на хората. За да не загубят потребители, търговците, дистрибуторите и логистиците градят нов тип сътрудничество.

Затова през 2022-а много актуални са въпросите: Какви интересни задачи решават днес логистиците? Какви нови връзки и промени ще видим в световната икономика? Как ще изглежда Веригата на доставки в бъдещето?

Отговорите ще дадат 25-има лектори на 11 октомври 2022 г. в София Ивент Център.

Ще можете да чуете и да се срещнете с визионери в логистиката, пионери в електромобилността, експерти в сферата на разработката и внедряване на софтуерно базирани решения за бизнеса, инвеститори в логистични бази, евродепутат и дори, консултант по правните казуси на Зелената сделка. Със своите знания и добри практики те ще бъдат полезни за всички хора, дошли в залата, защото човек и добре да работи, трябва да знае пред какви предизвикателства може да се изправи. 

За да не изпуснете този шанс, запишете се още сега ТУК.

11 октомври е съвсем близо. Ние, организаторите от Българска Транспортна Преса и сп. ЛОГИСТИКА, цяла година работим за този ден. И сме щастливи, когато в края на деня, чуем: Благодаря! Това също е вълнуващо, нали?

Златен спонсор на Логистичната Бизнес Конференция е водещата логистична компания ДИСКОРДИА, която тази година отбелязва 30 години от основаването си.

Генерален спонсор на форума е FROTCOM, специалистът по интелигентни телематични решения.

Зелен спонсор на събитието е един от най-големите производители на камиони VOLVO TRUCKS.

Специален партньор на форума е SAP – с глобална мрежа от клиенти, партньори, консултанти и идейни лидери.

Наградите за юбилейната конференция са осигурени от ДСВ Роуд (подразделение на DSV A/S в България) и А.Т.Г. ЛАЙФСТАИЛ, официален оторизиран представител за България на световноизвестната марка за куфари и чанти SAMSONITE.