28.9.2022

10 години – 10 смели решения с Веселин Стоянов, Транспрес

Веселин Стоянов, създателят и управител на Транспрес, ще е третият ни събеседник в онлайн рубриката „10 години – 10 смели решения“. Този път ще предаваме на живо от новия логистичен център на Транспрес в Божурище. Ако искате да видите и чуете, отбележете си датата – 28 септември от 16 часа.

Поредицата „10 години – 10 смели решения“ е най-новият проект на списание ЛОГИСТИКА и включва 10 видеоинтервюта, излъчвани на живо в онлайн каналите на Българска Транспортна Преса във Facebook, LinkedIn и YouTube.

Проектът е посветен на 10-годишния юбилей на Логистичната Бизнес Конференция, за която можете да се регистрирате ТУК.

Веселин Стоянов няма нужда от представяне сред българския транспортен и логистичен бранш. Той има почти тридесет години опит – догодина Транспрес ще празнува 30 години от създаването си, ръководи една голяма и успешна фирма, винаги е отворен за новото, което да допринесе за положително развитие, и винаги има какво интересно да сподели.

С него ще разговаряме как се взимат важните решения в Транспрес, за текущите предизвикателства в бизнеса, за въглеродно-неутралния транспорт и ще ви покажем как изглежда новия логистичен център на Транспрес в Божурище.

28 септември 2022 г., 16 часа, на живо по 5 различни онлайн канала на Българска Транспортна Преса:
– Facebook – ЛОГИСТИКА, КАМИОНИ и Bulgarian Transport Press
– в LinkedIn
– в Youtube.