11.8.2022

2 месеца до Логистичното събитие на годината

Само 2 месеца остават до десетата юбилейна Логистична бизнес конференция, за която ние избрахме темата „Веригата на доставки: Смелите решения“.

Както винаги, организатори са екипите на Българска Транспортна Преса и списание ЛОГИСТИКА.

Отново ще обменяме идеи, ще споделяме добри практики и ще покажем пътя на устойчивите решения.

За 10 години Логистичната бизнес конференция се утвърди като важен международен форум, който събира мениджъри и експерти от всички индустрии. Бяхме достатъчно смели, за да ви съберем дори и в двете пандемични години в София Ивент Център. Запазете си датата 11 октомври! Тази есен на 11 октомври Българска Транспортна Преса отново ви кани да бъдем заедно на престижната бизнес среща в София Ивент Център, с право наричана Логистичното събитие на годината. Нашата цел като организатори е да дадем възможност на мениджъри и специалисти от всички браншове да научат от първо лице за успешни транспортно-логистични решения, които ще им позволят да създадат свои стратегии за преднина в новото днес и новото утре. Защо говорим за смели решения? Темата „Веригите на доставки: СМЕЛИТЕ РЕШЕНИЯ“ не е избрана случайно. Защото във времена на резки промени, неочаквани ситуации и икономически предизвикателства са необходими смели и нестандартни решения, за да можем да се адаптираме към бурните води на несигурността и новото. И точно с примери за такива решения, реализирани от водещи фирми, ще можете да се запознаете по време на конференцията. Как бързо да пренастроим веригите на доставки при големи форсмажорни събития – войни, пандемии и други? Колко и с каква сила енергийната криза ще се отрази на „позеленяването“ на транспорта? Какво ни очаква – симбиоза или противопоставяне между изкуствения интелект и човешкия фактор в логистиката? На тези и на други актуални въпроси пред съвременната логистика ще можете да чуете отговорите по време на юбилейната Логистична бизнес конференция.

Презентират визионери и водещи експерти

По традиция ще ви изненадаме с нови визионери и експерти по отделните процеси във веригите на доставки, които ще отговарят на въпросите на деня.

Сред лекторите ни са доказани специалисти като евродепутата Андрей Новаков, председателя на Съвета на директорите на Юнимастърс – Николай Божилов, основателя на Дискордиа – Христо Христов, основателя и управител на TRANSPRESS – Веселин Стоянов, изпълнителния директор на Ди Ейч Ел Експрес България – Румен Иванов, управителя на ДСВ Роуд – Янислав Тотев, и много други експерти от пъстрия свят на логистиката.

Какви ще са акцентите?

Тази година ще обединим презентациите и дискусиите около следните акценти:

• Дискусия: Как се променят веригите на доставки с геополитическото пренареждане и визията за устойчивост на ЕС?

• Пренареждане: Риск, визия и решителни ходове във веригите на доставки

• Зелена логистика: Електромобилност и интермодалност

• Next Generation Logistics: Бързи и свързани в глобалния свят

• Refresh: Интелигентни технологии и автоматизация на процесите

Отворена е регистрацията с 15% отстъпка за ранно записване.

Времето и мястото на събитието са известни: 11 октомври в София Ивент Център. Очакваме ви! Можете да се регистрирате ТУК.

Очакват ви и награди Златен спонсор на събитието е водещата транспортно-логистична компания ДИСКОРДИА, която тази година чества 30 години от основаването си. Генерален спонсор е специалистът по интелигентни телематични решения FROTCOM, а Зелен спонсор е един от най-големите производители на камиони – VOLVO TRUCKS. Наградите са осигурени от ДСВ Роуд, (подразделение на DSV A/S в България), и А.Т.Г. ЛАЙФСТАЙЛ, официален оторизиран представител за България на световноизвестната марка за куфари и чанти SAMSONITE.